Doe 't zelf met Babbel: Kersenbonbons

Eten door Redactie Ze.nl

Breek de week met deze 'yummy kersenbonbons'!

Wat heb je nodig?
- Grote kralen of iets anders dat stevig is.
- Vormpjes
- Gekonfijte kersen
- Kersenlikeur
- Ong. 300 gram van je favoriete chocolade

1. Breek 200 gram van de chocolade en laat dit 'au bain marie' smelten.
(In een kommetje, boven een pan met kokend water. Zorg ervoor dat het kommetje het water niet raakt.)

2. Vul de vormpjes nu voor driekwart met de gesmolten chocolade, ijsklontvormpjes zijn ideaal.

3. Stop nu grote kralen of bonen in het midden van ieder vormpje.
Dit zorgt ervoor dat er een gaatje in de chocolaatjes zit wanneer ze gestold zijn.

4.Vul ieder gaatje voor de helft met de kersenlikeur.

5. Snijd de kersen in stukjes en sluit de gaatjes hiermee af.
Zorg ervoor dat de opening goed dichtzit, zodat de drank er niet uit kan lekken.

6. Smelt nu ook de overgebleven chocolade en vul de vormpjes vol met de chocolade.

Laat dit hard worden en... Smullen maar!

Geschreven door babbel