Vaart ZE ook door de rode zee?

Intiem door Redactie Ze.nl

Ongesteldheid is een echte dooddoener voor seks. Talloze keren heb ik gebaald van de onrechtvaardigheid dat vrouwen ongesteld worden. Dan verheug je je op een spannende date met een nieuwe lover of een heerlijke vakantie met je vriendje, waarbij je je natuurlijk ook op de seks verheugt. En ja hoor, een dag van te voren, of nog erger, op de dag zelf word je ongesteld. Op zo'n moment kan ik het wel uitschreeuwen van woede. Het komt ook altijd op het verkeerde moment. Dat ik niet de enige vrouw ben die het oneerlijk vindt en ervan baalt, merkte ik toen een goede vriendin mij radeloos belde.

Ze was al een tijdje aan het flirten met een collega en de aantrekking tussen beiden werd steeds groter. Eindelijk hadden ze een afspraak gemaakt, voor die avond. Bij hem thuis. Dat het maar om één ding ging, was wel duidelijk. Maar ze was die dag ineens totaal onverwacht ongesteld geworden. Wat moest ze nu doen? Moest ze het hem vertellen, terwijl ze nog niet wist wat er die avond zou gebeuren? Dat zou wellicht raar overkomen. Moest ze afzeggen? Dan zou hij misschien gaan denken dat ze geen interesse in hem had. Ik leefde erg met haar mee en kon me voorstellen dat dit haar avond verpestte. Ik was dan ook vrij verbaasd toen ze me later opbiechtte wat er gebeurd was.

Ze hadden het gewoon gedaan. Mijn vriendin had hem verteld dat ze ongesteld was en dat vond hij helemaal geen probleem. Hij had er een handdoekje bij gepakt en huppa! De details heeft ze me gelukkig bespaard. Ik hoef ook niet echt te weten hoeveel standjes ze precies hebben gedaan en of het bed na afloop rood besmeurd was. Ik was behoorlijk onder de indruk dat een man bij de eerste keer met een nieuwe vrouw bereid is door de rode zee te varen. Maar ik was het meest verrast dat mijn vriendin het kennelijk ook geen issue vond dat ze ongesteld was. Ik vond het knap dat ze ongegeneerd met een vreemde kon vrijen tijdens haar ongesteldheid en 'all the way' ging.

Ik ga zelf best ver met mijn vriendje als ik ongesteld ben. Hoe meer vertrouwd de relatie ook wordt, hoe minder ik me schaam. Mannen én vrouwen kunnen best van seks  genieten tijdens de menstruatie, zonder 'het' echt te doen. Zo kun je tijdens die dagen andere spannende dingen in bed ontdekken. Ik neem er dan bijvoorbeeld extra tijd voor om hem lekker te pijpen. Ook geniet hij ervan om Russisch te neuken (tussen mijn borsten) of tussen mijn billen klaar te komen. Hij verwent mij op allerlei teasende manieren, heerlijk lang met zijn vingers of tong. Het kan zelfs erg opwindend worden dat alles kan en mag, behalve 'het'. Alleen de 'daad' doen we niet. Ik ging er altijd van uit dat mijn vriendje het niet prettig zou vinden. En ik dacht het zelf ook niet te willen.

Tot vorig weekend. We waren allebei erg opgewonden en kregen steeds meer zin. Alleen mijn menstruatie stond in de weg. Dit keer namen we er echter geen genoegen mee al die andere dingen behalve 'het' te doen. We wilden gewoon neuken! 'Mag het?', vroeg mijn vriendje lief aan me, waarop ik hevig instemde. Huppa, handdoekje erbij. Het was geen big deal en we hebben heerlijk genoten. Eigenlijk hebben we niets van die rode zee gemerkt.

Ik ben dus toch een echte schipper. 

Geschreven door Roos