Super Crème

Lichaam door Redactie Ze.nl
Dan is dit een SUPER TIP voor jou! Ik had altijd het probleem dat wanneer mij dorstige huid 's ochtends, net na de hete douche, om een crème schreeuwde en ik hem daarin tegemoet kwam, ik halverwege de dag spijt kreeg omdat ik mijn neus vervolgens in alle ruiten zag glimmen. Dan voelde mij huid vettig aan en had mijn make-up ook vaak de neiging uit te lopen.

Elke ochtend was het weer een crime; of de eerste paar uren met een strakke, trekkerige huid rondlopen die dan in de loop van de middag, zonder crème, uit zichzelf weer wat soepeler werd. Of, mijn dorstige huid in de ochtend tegemoet komen en daar 's middags weer spijt van krijgen.

Tot dat ik de Garnier Fresh Dagcrème (Skin Naturals) ontdekte. Een crème die binnen enkele seconden door je huid wordt opgenomen (weg met dat trekkerige gevoel!) maar daarbij wel nog steeds het gevoel geeft dat je huid droog (in de zin van; niet-vettig) is. Perfect! Make-up blijft prima zitten, geen glimmende neuzen en zeker geen droge velletjes. En, ook niet onbelangrijk, de crème ruikt super fris! Heerlijk..

Je kunt de crème gewoon bij de drogist kopen. Het enige nadeel is dat het een nogal klein potje is voor 8,75, maar de voordelen wegen hier zeker op tegen de nadelen. SmeerZe!

Geschreven door Veerle