De doedelZAK

Intiem door Redactie Ze.nl
Leuker dan alles 'easy' voor elkaar te krijgen? Tijden zijn veranderd; ontdekken is leuker dan ontdekt worden.

Hij heet Cref. Cref is zelfbewust, grappig en ondernemend. Ik ontmoette hem via een vriendin van mij. Hij was aardig en verder besteedde ik de hele avond aandacht aan mannen die verlekkerd naar me keken. Je moet toch wat als je de avond wil eindigen met een standje. Ik eindigde deze avond met een zeer aantrekkelijke jongeman, maar besefte later dat Cref mij meer had doen hunkeren.

Vier weken later kom ik hem weer tegen, dit keer is hij lam en ik nuchter. Hij blijft leuk. Aan het einde van de avond zegt hij me een lift te willen geven. Hij kan niet meer fietsen. Na 100 meter spring ik eraf en zeg mezelf verder wel te redden. Hij kijkt verbaasd. Ik besluit het spel mee te spelen. Zodra ik in bed lig ben ik voor het eerst 'bevredigd'; zonder orgasme.

Na wat sms'jes heen en weer te hebben gestuurd hebben we afgesproken wat te gaan drinken, vier uur van te voren belt hij af. Ik kan wel huilen. "What' s wrong with me?!" Vroeger lachte ik alles uit wat niet met me wilde daten en liep ik vrolijk verder; op naar de volgende! 'Tring'. Cref aan de lijn. Hij vindt me toch best een leuke meid en wil toch nog wel wat gaan drinken. Ik geef het  toe. Fout, fout, fout. Met mijn kop bonkend tegen de muur maar ondertussen intens blij omdat ik hem ga zien, bel ik al mijn vriendinnen. Ik heb de date!

Na een super gezellige avond waarin ik mijn best heb gedaan hem te verleiden, charmeren en te pleasen beland ik in zijn bed. Zijn waterbed! Het bed is goed, de seks is goed, hij is goed.

De volgende ochtend word ik wakker door een raar geluid. Ik probeer omhoog te komen maar moet nog wennen aan het feit dat er 700 liter water onder me stroomt. Cref staat in zijn onderbroek aan het einde van het bed. Hij heeft iets in zijn handen waar een onbeschrijflijk lelijk au-mijn-kater-!-geluid uitkomt.

 

 

 

 

 

 

Ik stap uit bed en verlaat zijn huis. De doedelZAK!

Geschreven door Mimi