Hilary én Michelle willen heksenrol

Celebs door Ze.nl
Al eerder werd bekend dat James Franco de rol van tovenaar speelt. Black Swan-actrice Mila Kunis speelt de slechte heks uit het westen. De film, die zich afspeelt vóór The Wizard Of Oz, gaat over de weg die de tovenaar aflegt om de macht in het land Oz te krijgen.

Hilary en Michelle lijken beide prima keuzes te zijn voor de gewilde rol. Hilary heeft in 2000 en 2004 twee Oscars gewonnen (één voor haar rol in het drama Boys Don’t Cry en één voor haar hoofdrol in Million Dollar Baby). Michelle heeft twee nominaties voor het gouden beeldje op zak: één voor haar rol in Brokeback Mountain en één voor haar hoofdrol in het romantische drama Blue Valentine.

Het lijkt er op dat Sam Raimi geen film kan maken zonder uitvoerige discussies met de filmproducenten. Ook tijdens de productie van de Spider-Man-films lagen ze met elkaar in de clinch. De regisseur wilde per se dat Tobey Maguire de rol van superheld op zich zou nemen, terwijl Sony Studio’s Wes Bentley (bekend van American Beauty) het liefst als Superman zag. Uiteindelijk kreeg Sam wel zijn zin.

De producent en de regisseur mogen wel opschieten met het nemen van een beslissing. De opnames voor Oz: The Great and Powerful moeten in juli beginnen, zodat de film in 2013 in de bioscopen kan verschijnen.