WIN: Bioskaartjes No Strings Attached

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
No Strings Attached is een romantische komedie met onder andere Natalie Portman, Ashton Kutcher, Cary Elwes and Kevin Kline.

Emma en Adam zijn al jaren beste vrienden, maar zetten hun vriendschap op het spel wanneer ze besluiten met elkaar naar bed te gaan. Om hun vriendschap te beschermen, spreken ze af dat ze een open relatie onderhouden. Dus geen jaloezie, geen verwachtingen, geen bloemen en geen ruzies. Ze kunnen doen en laten wat ze willen zolang ze maar niet verliefd op elkaar worden. Dit blijkt moeilijker dan gedacht...

No Strings Attached is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien. Op 14 februari zijn al speciale Valentijnsvertoningen in verschillende steden! Kijk voor meer informatie op de website.

Ze.nl mag 2 x 2 madiwodo-kaarten en een haarstraightener weggeven. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 13 februari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.