Flair vindt Martijn Krabbé een superpapa

Celebs door Ze.nl
Martijn nam het afgelopen jaar een groot deel van de opvoeding van zijn vier kinderen op zich, toen zijn vrouw Amanda vier maanden naar Antartica ging. Zij werkte op de Sea Shepherd om zich in te zetten tegen de walvisjacht. De presentator woont op dit moment nog steeds gescheiden van Amanda. Samen hebben zij twee zoons (Bickel en Achilles) en twee dochters (Michelle en Jasmijn).

Tijdens de afwezigheid van zijn vrouw kreeg Martijn een heel andere kijk op de rol van zijn vrouw binnen het gezin. “Ik kom er nu pas achter wat erbij komt kijken om het goed én liefdevol te doen,” zegt de presentator in het tijdschrift. “Ik dacht altijd: papa werkt keihard, ik ben de kostwinner, ik doe het best goed. Nu weet ik dat het juist om de kleine dingen gaat. Dat je de namen van vriendjes en vriendinnetjes kent, en dat je door hebt of je kinderen judo nou wel echt zo leuk vinden.”

Tooske Ragas is naast Martijn uitgeroepen tot ‘Mama met Flair’. De presentatrice heeft samen met Bastiaan Ragas vier kinderen en daarnaast een glanzende carrière.