WIN: Boek Isabelissimo

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Isabel Bookbinder wil modeontwerpster worden. Ze ziet het al helemaal voor zich: zij, als stralend middelpunt op de catwalk na de succesvolle lancering van haar exclusieve debuutcollectie. Stella, Miu Miu en Valentino kunnen wel inpakken! Voorlopig gaat Isabel aan de slag op de redactie van een modeblad. Toegegeven: een bescheiden beginnetje, maar ze heeft nog nooit een draad door een naald gestoken. Met onverwoestbaar optimisme struikelt Isabel vrolijk verder, dromend over haar nieuwe parfumlijn (Isabelissimo) en haar bijna-vriendschap met John Galliano. Maar wanneer haar geliefde Will naar de Caraïben vertrekt, niet met haar maar met zijn nieuwe, knappe collega, storten Isabels liefdesleven en haar modecarrière met donderend geraas gelijktijdig ineen. Kan ze zichzelf weer bij elkaar rapen en haar dromen alsnog waarmaken?

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Isabelissimo weggeven. Om kans te maken op het boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 14 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.