Syb v/d Ploeg in cel wegens mishandeling

Celebs door Redactie Ze.nl
Hij kreeg het op straat aan de stok met zijn vriendin. Ze kregen ruzie en volgens de zanger was het minder heftig dan het leek. “Ze is nogal vurig,” zei hij in RTL Boulevard. “Bij wijze van grap pakte ik haar op en gooide haar over mijn schouder. Ze werd heel kwaad en trok me aan mijn haren.”

De zanger beweert dat ze wel woorden hadden, maar dat er niet echt gevochten is. “Ik duwde haar naar beneden en zei: nou moet je ophouden.” Het conflict was volgens hem thuis al lang uitgesproken, maar ooggetuigen van de ruzie hadden de politie ingelicht.

“Ik zit op bed, er wordt op de deur gebonkt en ik word door twee agenten van mijn bed gelicht,” vertelt Syb. “Toen werd ik de cel ingeduwd, zonder ook maar mijn verhaal gedaan te hebben.”

Syb maakt zich geen zorgen dat hij vervolgd zal worden voor dit incident. “Er is niemand die aangifte heeft gedaan, er is alleen een tip geweest.” De politie heeft wel aan RTL Boulevard laten weten dat er een proces-verbaal is opgemaakt, dat naar de officier van justitie gaat.