Lifestyle / Celebs
Celebs

Anouk is openhartig bij Giel

Rapper Unorthadox en de vandaag 36 jaar geworden Anouk zijn inmiddels een paar maanden uit elkaar, maar deze breuk heeft nu een staartje gekregen. Afgelopen week kondigde Dox bij De Wereld Draait Door een documentaire aan, waarin hij openhartig vertelt over de op de klippen gelopen relatie met Anouk. Hij vertelde onder meer dat hij ‘een slippertje’ had gehad, en dat Anouk ‘ook geen makkelijke vrouw’ is. Maar Anouk vertelde vanmorgen tegen Giel Beelen dat het allemaal toch iets anders lag.

Horen we normaal gesproken bijna nooit iets privés van de kant van Anouk, nu voelde ze toch de behoefte om te reageren op de ophef die is ontstaan. “Ik hou er niet van om privédingen, zeker qua relaties, op straat te gooien,” zegt Anouk. “Maar dit gaat gewoon te ver, dit kan niet.” Ze vertelt dat Dox haar helemaal niet heeft bedrogen met ‘maar een slippertje’. “Eind vorig jaar kwam ik erachter dat hij sowieso met dertien vrouwen contact had op een manier, die niet gepast is als je een vaste relatie hebt,” vertelt Anouk aan Giel. “Ik kwam erachter, omdat het ook allemaal vrouwen die ik goed kende zijn geweest, dat hij er sowieso met acht seks heeft gehad.”

“Het erge is gewoon, het waren acht vrouwen waar hij mee is gegaan. Maar niet voor één keer, het heeft anderhalf jaar geduurd,” vertelt ze. “Het waren gewoon mensen in mijn directe omgeving. Mijn nanny, mijn schoonheidsspecialiste, mensen die werkten bij mijn shows... Iedereen heeft anderhalf jaar lang zijn mond gehouden. Het is een soort complot geweest. En dat niet alleen, het gebeurde in mijn huis. In mijn huiskamer, in mijn keuken, in de kamer waar ik slaap...”

Toch is Anouk niet van plan om zich klein te laten krijgen door haar ex. “Die man heeft me al zoveel ontnopen. Hij heeft het afgelopen jaar mijn leven op zijn kop gezet. Ik moet gewoon mijn ding doen. Ik heb een monstertoffe plaat gemaakt!” De zangeres is duidelijk over of het ooit nog goed komt tussen haar en haar ex. “Wat hij loopt te verkondigen, ‘we hebben nog contact of er is nog iets te lijmen’... Er wordt helemaal niks meer gelijmd.”

Anouk en Dox hebben samen een zoontje, Jesiah. De docu Who The Fuck Is Dox wordt komende zaterdag uitgezonden bij BNN. Het emotionele gesprek tussen Giel en Anouk is hier te beluisteren.

Ga jij de docu kijken? En hoe denk jij over dit hele drama?