Kramer-huwelijk gered

Celebs door Redactie Ze.nl

Terwijl de 23-jarige Sven vorig jaar druk bezig was met de voorbereiding op de Olympische Spelen, werd de sfeer in huize Kramer er niet beter op. Vader Yep dacht een nieuwe liefde te hebben gevonden en reed een scheve schaats, iets wat moeder Elly haar man niet kon vergeven. De twee besloten uit elkaar te gaan, wat Sven maar moeilijk kon verkroppen.

De olympisch kampioen heeft al zijn emoties kunnen verwerken tijdens de zomertrainingen. "Sven heeft daar alle opgekropte woede en verdriet een plaats gegeven en hij was meer dan ooit gefocust op Vancouver," aldus een insider.

Vorige week werd bekend dat Yep en Elly samen naar Vancouver zouden gaan om hun zoon aan te moedigen. Een grote stap voor de Kramers. Heel Nederland heeft kunnen zien hoe de ouders van Sven elkaar in de armen vlogen en dansten tot in de late uurtjes; zo gelukkig met elkaar en de prestatie van hun zoon. Een insider liet weten: "Elly heeft de hand over haar hart gehaald en de familie is dolblij. De ellende, het urenlange praten, is niet voor niks geweest. Ze hebben elkaar via hun liefde voor Sven weer hervonden."

Sven heeft dus iets veel mooiers gewonnen dan een gouden plak. Zijn familie lijkt weer te zijn herenigd. Kom maar op met de 10.000 meter!