Lifestyle / Celebs
Celebs

Jim hoeft geen strippers

Hoe Jims vrijgezellenfeest er dan wel uit moet zien, weet hij niet. Hij laat dit over aan zijn vrienden. Toch is hij er niet helemaal gerust op dat hij niet kan meebeslissen met de dingen die er staan te gebeuren op het feest. “Ik hou niet zo van dingen die ik niet onder controle heb,” zegt de 23-jarige musicalster. Maar een vrijgezellenfeest vol clichés hoeft hij niet. “Ik hoop dat we wat leuks gaan doen, ik weet het niet. Ik wil gewoon los, leuk lijkt me dat.”

Jim en zijn negen jaar oudere verloofde Bettina Holwerda gaan komende zomer trouwen. De bruiloft houden ze klein, het wordt in ieder geval geen groot mediaspektakel. “Ik snap niet dat je op de meest persoonlijke dag van je leven de media zou uitnodigen, die daar ook nog geld aan verdienen,” zegt Jim. 

In de toekomst willen Jim en Bettina graag een gezin stichten. “Maar het komt wanneer het komt,” zegt Jim. “Mocht het ons gegund zijn, dan zijn we daar natuurlijk heel blij mee.” Het stel leerde elkaar kennen bij de musical Grease en zijn inmiddels vier jaar samen.