Lady Gaga zet zich in voor Japan

Celebs door Ze.nl
Het armbandje kun je bestellen op de website van de Born This Way-zangeres. Op het bandje staat de tekst ‘We pray for Japan’,  zowel in het Engels als in het Japans. Ze kosten vijf dollar en als je wilt, kun je ook meer geld doneren. Hoeveel bandjes er tot nu toe zijn verkocht is nog niet bekend, maar aangezien alles wat Gaga doet een succes wordt, zal ook dit vast veel geld opleveren. Naast deze actie heeft de excentrieke zangeres ook ‘gewoon’ nog even zestien miljoen dollar gedoneerd aan de slachtoffers in Japan.

Lady Gaga is niet de enige artiest die zich bekommert om het lot van de mensen in Japan. Onder andere Justin Bieber en Kim Kardashian betuigen via Twitter hun medeleven. Beiden roepen hun volgers op om geld te doneren.  Al moeten we wel eerlijk toegeven: petje af voor Gaga, die écht hard bezig is om geld in te zamelen voor de slachtoffers.

In 2010 schonk Stefani Germanotta, zoals Lady Gaga echt heet, bijna een half miljoen dollar aan de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. Het is dus wel duidelijk dat ze zich graag inzet voor het goede doel. Keep on the good work Gaga!