WIN: Sieradenset van Widaro.nl

Winacties door Redactie Ze.nl

Materialen die voor de sieraden worden gebruikt, zijn Swarovski kralen en parels, glaskralen, kunststof en nikkelvrije elementen. Vaak wordt er van een ontwerp slechts één exemplaar gemaakt, waardoor elk sieraad uniek is. Widaro laat zich inspireren door de gepresenteerde kleuren en stijlen in de shows van de grote modelabels. Naast sieraden biedt Widaro ook accessoires (sjaals, tassen, horloges) van kwaliteitsmerken als Sticks & Stones, Triwa en Becksondergaard.

Je vindt op Widaro.nl sieraden in verschillende prijscategorieën. Van seizoensgebonden must-haves als opvallende ringen met grote gekleurde stenen en dunne armbandjes tot zeer gedetailleerde kettingen bestaand uit een eindeloze combinatie van kralen. Sieraden om een hippe outfit mee af te maken of juist een perfecte aanvulling te geven op een stijlvolle jurk.

Ze.nl mag een sieradensetje weggeven (zie afbeelding). Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 23 september. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.