Justin Timberlake toch niet single?!

Celebs door Redactie Ze.nl

Van de week nog het bericht dat onze *NSYNC-hunk weer beschikbaar is; nu blijkt dus dat hij alweer een nieuwe liefde heeft gevonden.

Justin en Mila zijn sinds september bezig met de opnames van een nieuwe romcom: Friends With Benefits. De roddels doen sinds die tijd de ronde dat de twee het wel erg goed met elkaar kunnen vinden. Op de set zouden de twee constant met elkaar aan het flirten zijn. Daarnaast zijn ze ook nog samen gespot tijdens een benefietgala, waar ze volgens ooggetuigen onafscheidelijk waren. Ook tijdens de afterparty waren ze niet bij elkaar weg te slaan.

Justin is natuurlijk vrij om te doen wat hij wil, maar het benefietgala waar het over gaat, vond plaats op 30 januari. Toen was hij officieel nog samen met Jessica Biel, dus dat is niet zo netjes van hem. Nu schijnt hij het de laatste tijd sowieso niet zo nauw te nemen met monogamie. Tijdens zijn relatie met Jessica deden zich de wildste verhalen de ronde. Zo zou hij het bed in zijn gedoken met meerdere achtergronddanseressen.

Mila heeft in januari na acht jaar haar relatie met Home Alone-acteur Macaulay Culkin verbroken. De tortelduifjes Justin en Mila hebben dus niets meer wat ze nog tegenhoudt om een relatie te starten. Jammer voor ons, maar aan de andere kant: Wat moet je met een man die vreemdgaat?