Liz Snoijink maakt zich zorgen om zoon

Celebs door Ze.nl

Liz is natuurlijk doodsbang en probeert uit alle macht haar zoon over te halen om terug te komen naar Nederland. Maar dat is nog niet zo makkelijk. "Esra heeft daar zijn leven, zijn liefde... Hij staat voor een onmogelijke beslissing," vertelt Liz aan De Telegraaf. De 23-jarige zoon van Liz en schrijver Tim Krabbé woont al sinds zijn zestiende in Japan.

De musicalactrice leeft ontzettend met haar zoon mee. "Natuurlijk begrijp ik dat de keuze die hij moet maken haast ondoenlijk is," vervolgt ze. "Natuurlijk begrijp ik dat hij zijn vriendin niet zomaar achterlaat. Daarom had ik ook aangeboden voor haar een plek in het vliegtuig te reserveren. Maar zij gaf al meteen aan, dat ze haar moeder en familie onder geen voorwaarde achterlaat. Dat maakt het voor mijn zoon waarschijnlijk niet eenvoudiger om te beslissen."

Liz maakt zich druk om haar zoon, maar beseft ook dat haar eigen leven gewoon doorgaat. "Ik slaap nog wel goed en ik werk nog wel gewoon door. Thuis zitten kniezen heeft geen enkele zin. Daar help ik mijn zoon niet mee."

Als Esra besluit in Japan te blijven, moet hij zo ver mogelijk naar het zuiden trekken om zeker te weten dat hij op veilig gebied is. Ondertussen blijft Liz hopen en bidden dat hij toch besluit om terug te komen. "Hij wordt op Koninginnedag 24 jaar en is daarmee voor mij oud en wijs genoeg. Maar diep van binnen hoop ik natuurlijk dat ik hem binnenkort hier in Nederland in mijn armen kan sluiten."