Lindsay aan de financiële afgrond

Celebs door Redactie Ze.nl
Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite RadarOnline heeft Lindsay moeite het hoofd financieel boven water te houden.

Een insider vertelt: "Dina (Lindsay's moeder, red.) heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen nu ze al Lindsay's geld moeten investeren in advocaten en de laatste ontwikkelingen helpen ook niet echt mee. Iedereen denkt dat de familie Lohan er warmpjes bij zit, maar ze moesten eens weten. Ze zouden steil achterover slaan."

In afwachting van het vonnis naar aanleiding van de drugstest, moet La Lohan nu leven van het geld dat ze kreeg voor de covershoot voor het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Van de films wordt Lindsay in elk geval niet rijk: de meesten zijn geen succes in de bioscopen of komen zelfs alleen maar uit op dvd.

Door alle problemen is LiLo's plan om haar comeback te maken als serieuze actrice volledig mislukt. Het zwarte schaap maakt kans op maar liefst dertig dagen celstraf als gevolg van de drugtest waarvoor ze positief werd getest. "De familie heeft het bijzonder moeilijk," aldus de insider. "Het wordt een moeilijke tijd."