Yolanthe jaloers op Wesley

Celebs door Redactie Ze.nl

De voetbalvrouw kreeg een paar maanden terug 2,5 week lang Italiaanse les van nonnen, om zo de Giro d'Italia goed te kunnen vertegenwoordigen. Echt veel heeft het niet geholpen. Zo zegt ze in SBS Shownieuws: "Ik kan wel een paar woordjes, maar je leert het natuurlijk vooral in Italië. De echt vloeiende gesprekken beginnen nu een beetje te komen."

Dat haar talenkennis niet zo wil vlotten, is volgens Yolanthe niet heel vreemd. "Als ik daar ben, praat ik vooral met Wes en met hem ga ik natuurlijk geen Italiaans spreken. Hij praat het veel meer en kan het al vloeiend, bij mij gaat het iets langzamer. Daar ben ik wel jaloers op."

De 25-jarige brunette zal deze zomer in het huwelijksbootje stappen met de Inter-voetballer. Vrijdag opende ze nog de handelsdag op de Amsterdamse beurs, vandaag is Yolanthe aanwezig bij de start van de Giro d'Italia in de hoofdstad. Het leek er even op dat ze niet kon komen vanwege een voorhoofdsholteontsteking. "Die heb ik nog steeds, maar dankzij de antibiotica gaat het nu beter."