Het houdt niet op voor Marco

Celebs door Redactie Ze.nl

Het bureau van Marco Borsato heeft in totaal voor 11,6 miljoen euro aan claims liggen. Maar er is één probleempje: er is maar 1 miljoen euro beschikbaar voor de schuldeisers. "Het geld dat nu op de rekening staat is onvoldoende om alle schulden in te lossen. De kans dat schuldeisers geld krijgen is nagenoeg nihil," aldus de curator.

Zo heeft de Belastingdienst alleen al 2,6 miljoen euro tegoed van The Entertainment Group. Volgens Jan wordt dit bedrag wel wat naar beneden bijgesteld. "De claim is ambtshalve ingediend en is vaak een administratieve exercitie."

De curator overweegt een faillissementsaanvraag in te dienen voor een aantal bedrijven waar Marco ook aandeelhouder van is. Het gaat dan om de bedrijven Lab Venture, Grump, Music Club en Sweet Spot. "Dit zijn vennootschappen met dezelfde aandeelhouders als The Entertainment Group," zegt Jan. "Deze bedrijven hebben samen ruim 5 miljoen euro schuld aan The Entertainment Group."

Vorig jaar ging het artiestenbureau van Marco failliet. In juni ligt er waarschijnlijk een rapport klaar dat meer inzicht zal geven over de oorzaken van dit faillissement.