Yvon en Frans zijn het aardigst

Celebs door Redactie Ze.nl

In het ochtendprogramma Evers Staat Op deelde Humberto Tan de prijzen uit. "Ik voel me erg vereerd met de titel Aardigste Bekende Nederlander," zegt Frans. "En dat terwijl ik gewoon mezelf ben."

Ook Yvon was erg blij met haar prijs voor Aardige Bekende Nederlander. Alhoewel deze wel wat onverwacht kwam. "Het grappige is dat mijn vrienden en familie roepen dat ik helemaal niet zo aardig ben. Waarop ik natuurlijk zeg dat het nu wetenschappelijk bewezen is en dat ik er verder niks meer over wil horen,"  aldus Yvon. 

De Friendly MIND Award is in het leven geroepen om het belang van sociale invoelendheid en empathie in de maatschappij te benadrukken. "Ik vond de campagne echt super! Laten we met z'n allen het leven een stukje leuker maken door aardig te zijn. Ook gewoon op straat naar vreemden," zegt Yvon.

Bij de vrouwen kwamen Wendy van Dijk en Linda de Mol op de tweede en de derde plaats. Guus Meeuwis eindigde als tweede bij de mannen en Jochem van Gelder deelde met André Rieu de derde plaats.