Lifestyle / Celebs
Celebs

Ron Brandsteder is terug!

Reageer 0

De presentator, die in het verleden veel shows tot een succes heeft gemaakt, kreeg in 2009 te horen dat hij niet langer welkom was bij RTL. Ron vertelde in een interview dat hij nooit te horen heeft gekregen waarom. "Erland kwam met termen als verjonging en nieuwe doelgroep, maar er bleek gewoon geen geld te zijn."

SBS is het helemaal niet eens met de manier waarop RTL de presentator heeft ontslagen. "Ron is bij het grofvuil gezet door RTL," aldus SBS. De presentator mag aan een nieuw programma beginnen: Mooiste Pand van Nederland. In dit programma geeft Ron per week een ton aan geld weg, gesponserd door de BankGiro Loterij. Hij zal dus weer helemaal in zijn element zijn en mensen blij mogen maken.

Ook de publieke omroep MAX is ge├»nteresseerd is Ron:omroepbaas Jan Slagter wil hem op een zaterdagavond terug zien op de televisie. "We gaan binnenkort eten om kennis te maken en te kijken waar we beiden staan," aldus Ron. De twee zijn in gesprek over de mogelijkheden en wensen. Als het aan Jan ligt is de ervaren Ron binnen twee maanden te zien bij MAX.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen