Fehd el Ouali nog steeds verdacht

Celebs door Redactie Ze.nl
De nog maar 23-jarige acteur kreeg vorig jaar oktober ruzie met een jeugdkennis in het café Happy Duck in Nieuwkoop. Fehd en de man raakten eenmaal buiten in gevecht. De acteur sloeg erop los en takelde de man helemaal af. Hij bleef achter met een gebroken oogkas, liep een bloedprop in de hersenen op en had scheuren in zijn kaak.

Na de ruzie werd Fehd opgepakt en heeft onderhand drie maanden in voorarrest gezeten. De rechter heeft hem afgelopen vrijdag vrijgelaten. Fehd laat weten uit zelfverdediging te hebben gehandeld: "Ik kreeg geen lucht meer, hij bleef maar komen. Ik vind het vreselijk wat er is gebeurd, nu zit hier weer zo'n Marokkaan voor u, terwijl ik zo mijn best doe. Ik spreek netjes Nederlands, kleed me netjes..."

Het lijkt erop dat de rechter hier genoegen mee neemt, want hij liet Fehd vrijdag vrijuit gaan. De strafzaak wordt uitgesteld en vervolgd als het reclasseringsrapport binnen is. Fehd hoeft zolang niet in voorarrest te blijven zitten. Ook moet dan duidelijk worden hoe ernstig zijn drankprobleem is: "Ik drink drie keer per week totdat ik dronken ben," aldus Fehd.

De ex-vriendin van de Shouf Shouf!-acteur, Froukje de Both, wil niets kwijt. Na een relatie van twee jaar zegt de actrice en presentatrice hem niet meer gesproken te hebben. Zou daar dan meer gebeurd zijn dan wij weten?