Lifestyle / Celebs
Celebs

Thomas weer gelukkig in de liefde

"Ik was in de zevende hemel en deed alles om maar zo veel mogelijk bij haar te zijn. Dat benauwde Daisy en na de drie -voor mij gelukkige maanden- verbrak ze onze relatie. Ze was haar vorige vriendje nog niet helemaal vergeten en wilde eerst een tijdje rust," aldus Thomas.

"Ik, de jonge zanger die elk meisje kan krijgen, werd afgewezen door dat meisje op wie ik helemaal verliefd was. Ik begreep er niets van en het enige wat ik kon doen was uithuilen bij mijn moeder."

Een aantal maanden later liep de blonde adonis het slangenmeisje Daniëlle Bubberman tegen het lijf en het leek liefde op het eerste gezicht: "Toch knaagde er iets en na twee weken heb ik eerlijk gezegd dat het tussen ons niets zou worden. Ik had nog steeds Daisy in mijn hoofd en kon haar niet vergeten."

Op een feestje kwam hij zijn grote liefde weer tegen: "Ik aarzelde of ik op haar af zou stappen, maar gelukkig kwam ze op mij af. We hebben een hoekje opgezocht en uren met elkaar zitten praten. De diepste gevoelens kwamen zowel bij haar als bij mij boven, waarbij we heel eerlijk tegenover elkaar zijn geweest. En toen was het meteen weer aan."