Bridget en Pepijn nog samen?

Celebs door Redactie Ze.nl

Vorige week maakte Bridget bekend dat zij en Pepijn even wat tijd voor zichzelf nodig hadden, maar dat het geen officiële breuk is: "Ik had het natuurlijk graag voor mezelf gehouden, maar het is op straat terechtgekomen en dus kan ik het beter zelf vertellen."

Vrienden van het stel zouden hebben verteld dat de twee gewoon nog bij elkaar zijn en dat ze alleen maar een pauze inlassen voor het nieuwe programma van de blondine. Daarin zou ze laten zien of je er gelukkiger van wordt als je je partner aan de kant zet en lekker alleen gaat wonen.

De manager van Bridget, Xenia Kasper, is geschokt door deze roddels: "Bridget en Pepijn hebben een kind samen. Denk je nu echt dat ze zoiets over de rug van Mees zouden doen? Absoluut niet! De situatie is erg pijnlijk. Na negen jaar is het moeilijk om zo'n beslissing te nemen. Helemaal omdat er een kind bij is betrokken." Ook RTL5 heeft aangegeven dat het televisieprogramma en de breuk niets met elkaar te maken hebben.

Ook laat Xenia weten dat het ondanks de gehele situatie nog best goed gaat met de presentatrice: "Ze stort zich op haar werk, geniet van Mees en doet haar ding. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet heel verdrietig is."

Wordt vervolgd...