Goud voor Radeloos

Celebs door Redactie Ze.nl

Radeloos ging op 2 oktober in première. In het verhaal van Carry slee heeft Yara al een poosje een oogje op Paco, die bij haar op school zit. Maar Paco heeft wat met Floor en ziet haar niet staan. Komt het misschien omdat ze te dik is? Paco, Yara en hun vrienden komen een hele bult problemen tegen. Gelukkig maken ze deel uit van een hechte vriendengroep waar ze steeds op terug kunnen vallen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Marius Gottlieb en Marloes van der Wel,die vanwege een korte vakantie niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn. De jeugdige cast bestaat verder uit Robin Martens, Roos Smit, Ilias Ojja en Niels Oosthoek. De volwassen rollen worden gespeeld door Renée Soutendijk, Monic Hendrickx, Victor Löw, Hugo Haenen, Kees Boot, Kees Hulst, Aart Staartjes, Kurt Rogiers en John Buisman. De muziek en titelsong zijn van DJ Don Diablo.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse film tijdens de roulatie 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. Een Kristallen Film gaat naar Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.