Britney Spears opent toch MTV Awards

Celebs door Redactie Ze.nl

 Hoe de zangeres het evenement gaat openen is nog niet bekend, maar als we kijken naar de vorige keren zal ze er wel weer een feestje van maken...

'Britney weet er iedere keer een fantastische show van te maken. Ze heeft al met een slang opgetreden en met Madonna gezoend. We zijn ontzettend benieuwd hoe ze deze show af gaat trappen.' Kortom: de MTV-bazen zijn erg verheugd dat ze Britney hebben weten te strikken.

Al hopen zij niet dat het een herhaling wordt van vorig jaar... Britney kwam toen onder invloed het podium op en dat moment was het begin van veel zakelijke en persoonlijke ellende voor de zangeres.

Maar het lijkt erop dat ze haar leven heeft verbeterd. De afgelopen maanden heeft de zangeres haar leven weer onder controle gekregen.

Britney is zelf ook erg blij met het optreden: 'MTV heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn carrière. Dus waarom zou ik er niet zijn om hun 25e Video Music Awards af te trappen?' aldus Brit. 'Ik vind het fantastisch om de hele show te mogen openen, om mijn fans gedag te zeggen en om genomineerd te zijn.'