Nada van Nie 7 kilo kwijt door ellende

Celebs door Redactie Ze.nl

Nada (41) is duidelijk over haar gevoelens in het weekblad Story. Wat haar betreft had de breuk met Bryan (38) helemaal niet gehoeven en ze heeft dan ook niks te verbergen: "Ik ben heel erg verdrietig. Bryan en ik zijn zeventien jaar samen geweest, waarvan veertien jaar getrouwd. En ik had écht, dat moet je van me aannemen, met Bryan oud willen worden."

Voor Nada is het vooral ook pijnlijk dat haar kinderen Jamy-Lee (14) en Quinten (13) het allemaal zo bewust meemaken: "Zij zijn oud genoeg om alles te beseffen. Het doet me erg veel pijn dat ze verdriet hebben."

Door alle ellende is Nada maarliefst zeven kilo afgevallen: "Toch een klein voordeeltje dat ik van deze verdrietige situatie kan noemen."

Nada hoeft in ieder geval niet thuis te gaan zitten treuren en piekeren. De presentatrice heeft genoeg te doen: "Thuis valt veel meer te organiseren en ik heb het druk met mijn eigen productiebedrijfje CTM-Nada. Ik heb een format gemaakt voor een tv-programma. Dat is nu verkocht aan één van de omroepen. Ik kan het niet druk genoeg hebben!"