Tanja en Charly getrouwd

Celebs door Redactie Ze.nl

Tanja (40) en Charly (29) hebben elkaar in 2000 leren kennen bij de musical Boyband, waarin zij allebei een rol speelden. Ze kregen in mei 2003 een zoontje, Billy en in november vorig jaar werd het gezin uitgebreid met zoon Bobby. Beide kinderen waren aanwezig; Linda de Mol behoorde tot de bekende gasten.

De bruid, die een witte creatie van het Spaanse merk Pronovias droeg, en bruidegom trouwden in een kerk, waar overigens geen christelijke dienst plaatsvond. De beste vriend van de ouders van Jess zegende het huwelijk wel spiritueel in.

Jess kreeg landelijke bekendheid door haar rol als Bowien Galema in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Later was zij te zien in onder meer de tv-series Bon Bini Beach en Onderweg naar Morgen en de films Kees de Jongen, Leef! en Hannahannah. Ook presenteerde ze de programma's Temptation Island, Paradise Hotel en Undercover Lover. Momenteel werkt ze aan de tv-serie Wolfseinde.

Luske begon zijn carrière in de jongens-groep Velvet, waarmee hij de hit ´Weg van Jou´ scoorde. Daarna volgden rollen in onder meer de musicals ´Boyband´, ´Love Me Just a Little Bit More´, ´Turks Fruit´, ´The Wiz´ en de Duitse musical ´We Will Rock You´. Verder speelde hij in tv-series als Meiden van De Wit en Costa!. Ook presenteerde hij televisie onder meer de programma's X-Fighters, Het Beste Idee van Nederland en De Leukste Thuis.