Huwelijk voor Jennifer Aniston?

Celebs door Redactie Ze.nl

De bron vertelt dat Jennifer er helemaal klaar voor is: "Ze is op een leeftijd waarbij ze niet meer alleen haar hart volgt, maar ook haar verstand gebruikt. John en zij passen perfect bij elkaar."

Jennifer en John zijn pas sinds drie maanden een stel. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De vonk sloeg over toen Jennifer in Miami was voor opnamen van haar nieuwe film Marley & me. Gedurende de relatie is Jennifer al vanuit diverse hoeken gewaarschuwd voor het player-gedrag van haar vriend; John staat zo ongeveer als vrouwenverslinder bekend. Jennifer heeft dit altijd weggewuifd en geniet volop van haar liefje.

De voorbereidingen op het huwelijk zouden al in volle gang zijn. Zo zou Friends-collega Courtney Cox haar bruidsmeisje annex getuige zijn en haar dochtertje Coco het bloemenmeisje. Het 4-jarige meisje is het petekind van Jennifer.

Volgens Jennifers woordvoerder klopt er niets van het verhaal. "De roddel is compleet uit de lucht gegrepen," zegt hij in US Magazine. Geruchten over een zwangerschap, in de wereld geholpen door het tijdschrift Star, zijn ook onwaar.