Lifestyle / Celebs
Celebs

Tatjana vindt haar liefde in datingshow

Pas tijdens deze finale zal bekend worden wie Tatjana's hart heeft veroverd. Zelf wilde ze hier niks over zeggen, maar: "Niemand is meer verrast dan ik met de uitkomst van het programma." De vonk sloeg volgens Tatjana pas twee weken geleden over, nadat ze met de mannen naar Gran Canaria was geweest. "Tot die tijd dacht ik: leuk, ik hou hier lieve vrienden aan over en dat is het."

Nu denkt de rondborstige actrice zelfs voorzichtig na over trouwen. Wie had dat ooit verwacht? "Ik heb een man leren kennen waarmee ik misschien een toekomst op kan bouwen die mij me past," vertelt ze. "Deze man roept keihard: ik wil met je trouwen, je bent de vrouw van mijn leven. Als je verliefd bent, zeg je dat soort dingen. Het is niet uitgesloten, maar er zit geen druk op." Tatjana en haar man (Leon, Peter of Richard) doen het voorlopig nog rustig aan. "We gaan iets doen met onze verliefdheid, ontdekken of we samen een toekomst hebben." Kijk voor de finale van Wie Kiest Tatjana? vrijdag om 22:30 naar RTL 4.

Update: Tatjana heeft gekozen! Haar droomman vond ze in de - zoals veel mensen al hadden verwacht - Achterhoekse Peter. Het stelletje is dolverliefd en Tatjana is zelfs al een paar keer in de Achterhoek gespot. Wat ontzettend leuk voor ze. Peter en Tatjana: namens Ze.nl, van harte gefeliciteerd!

Wat denk jij, hebben Peter en Tatjana een toekomst samen?