?Vriend Tatjana ziekelijk jaloers?

Celebs door Redactie Ze.nl
Anja zegt dat Peter ‘ziekelijk’ jaloers is en dat ‘zijn geraffineerde spel vol leugens moet stoppen’. “Als ik eens uitging en een andere man keek naar me, of als iets hem niet naar de zin was, dan werd ik als een lappenpop aan mijn haren door hem naar buiten gesleurd”, onthult Anja. “Ik heb niet voor niets meerdere keren aangifte gedaan bij de politie.”

Peter en Tatjana leerden elkaar kennen tijdens Wie Kiest Tatjana? en hebben sindsdien een relatie. De Achterhoekse Peter leek Tatjana’s droomprins te zijn: hij kwam zelfs op een wit paard aangereden toen zij elkaar voor het eerst ontmoetten. Maar volgens Anja moet Tatjana oppassen voor de man die in de datingshow haar hart veroverde. “Ik heb maar liefst 26 jaar een relatie gehad met Peter, waarvan zeventien jaar vol leugens en bedrog. Tijdens onze relatie kwam ik erachter dat hij meerdere affaires had.”

Peter zegt dat Anja hartstikke jaloers is op zijn nieuw gevonden geluk. “Mijn ex probeert mij kapot te maken”, zei hij. “Iedereen het wie ik iets heb, gaat ze stalken. De chemie tussen Tatjana en mij is perfect, en dat gunt mijn ex me niet.”

Maar volgens Anja is het niet haar bedoeling om publiciteit te krijgen met deze onthullingen, ze vindt het naar eigen zeggen belangrijk om de waarheid naar buiten te brengen. “Ik wil duidelijk maken dat Peter niet de man is die de kijkers van het programma hebben leren kennen.”

Wie geloof jij in dit verhaal? Sta jij achter de relatie van Tatjana en Peter of denk je dat de liefde snel uitgebloeid zal zijn?