Lifestyle / Celebs
Celebs

Armin van Buuren populair bij de vrouwen

Ook al is Armin (misschien mede door zijn beroep als dj) ontzettend populair bij de vrouwen, hij is niet het type dat op avances van fans ingaat. "Er waren wel eens vrouwen die met mij naar bed wilden, maar ik heb ze helaas moeten teleurstellen. Ik heb een heel lieve vrouw, en ga niet, zeker niet bij die vrouwen, op zulke verzoeken in."

Nu de 34-jarige plaatjesdraaier komende zomer vader wordt, is hij van plan om minder te gaan draaien en meer tijd door te gaan brengen met zijn kersverse gezinnetje. Hij verwacht daarom ook niet dat zijn werk moeilijk te combineren zal zijn met het vaderschap. "Zoveel mensen om mij heen hebben een drukke baan en zijn geregeld weg. Als je piloot bent, ben je ook wel eens twee weken van huis. Maar als je alleen maar aan het reizen en aan het werken bent, word je als mens ook niet gelukkig."

Bang om burgerlijk te worden, is de dj niet. Volgens hem is er niets mis met een beetje burgerlijkheid. "Ik denk dat het belangrijk is dat je voor een groot publiek staat, en de volgende dag gewoon de kattenbak buiten zet. Ik draai af en toe plaatjes en voor de rest zet ik gewoon de vuilnis buiten en hang ik de was op."