Marco Borsato druk met concertreeks

Celebs door Redactie Ze.nl
Marco geeft op 7, 10, 11 en 13 mei concerten in het Arnhemse stadion. Inmiddels zijn de avonden nagenoeg uitverkocht, alleen voor de optredens op 7 en 10 mei is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Tijdens de concerten komen vier bijzondere gasten optreden. Marco deelt zijn podium samen met Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en zangeres Krystl. Deze laatste barstte in tranen uit toen ze hoorde dat ze op mocht komen treden.

"Mijn manager zei dat hij goed nieuws en slecht nieuws voor me had. Het slechte nieuws was dat de koffie niet lekker was, het goede nieuws was dat ik vier vier keer in het Gelredome mag staan, met de man van wie ik alle cd’s heb grijsgedraaid!" Krystl's band vernam pas vanochtend uit de media dat ze gevraagd waren voor deze gastoptredens. "Ik mocht nog niks verklappen," zegt Krystl.

Marco is erg blij dat Krystl hem wil vergezellen in het Gelredome. "Ze is een fantastische singer-songwriter. Ik kreeg kippenvel toen ik haar op de radio Let it be hoorde zingen. Ik wist dat ik iets voor haar moest doen," vertelt hij aan roddelblad Privé. Krystl scoorde onlangs een grote hit met het nummer Golden Days, dat werd gebruikt voor de commercial van Martini.

Dat Ben Saunders ook komt zingen, vindt Marco super. Al voordat de volgetatoeëerde zanger The Voice of Holland won, werd hij gevraagd door Marco om op te komen treden. "Ben Saunders heeft niet alleen een unieke sound, maar is ook nog een unieke persoonlijkheid met een geweldig talent," zegt Marco over hem. "Na het horen van Ben in The Voice of Holland stond mijn besluit al vast. Ik liet hem weten dat ik hem graag op het podium in het Gelredome wilde ontvangen, ongeacht of hij zou winnen of niet. Gelukkig was hij net zo enthousiast als ik!"

Ben hoopt in het Gelredome wat van zijn eigen nummers te kunnen laten horen. "We hebben nu vijf nummers klaar," vertelt hij over de voortgang van zijn debuutalbum.

Lange Frans en Laura Jansen zullen allebei een duet met Marco opnemen voor de concerten. "Laura zou eerst maar een klein stukje doen, maar het ontwikkelde zich tot de hele tweede stem," vertelt Marco. Het duet van Marco en Lange Frans zal Vrij heten, het duet met Laura wordt Duizend Scherven.

Deze week begint op Radio 538 een actieweek, waarbij maar liefst honderd luisteraars kans maken op concertkaarten voor het laatste concert in het Gelredome, plus een overnachting in het stadion van Vitesse.

Ga jij naar één van de concerten?