Anita Doth schrijft over ziekte

Celebs door Redactie Ze.nl
Anita's schrijfdebuut wordt absoluut geen dramatisch boek. "Het moet ook gewoon grappig zijn. De meest belachelijke humor kwam in die periode naar boven." Anita vertelt dat die humor haar door de moeilijke periode heen hielp. Ze is openhartig in het interview. "Opeens moet je met je kale hoofd de Vrienden van Amstel doen", geeft ze als voorbeeld. "Iedereen ziet een vette show, maar voor mij was het een uitputtingsslag."

Inmiddels is het optreden voor Anita niet meer zo vermoeiend als toen. "Ik merk dat ik er nog niet helemaal ben. Maar gelukkig worstel ik mezelf net meer een show door. Op het podium sta ik nu echt, sinds lange tijd, te genieten."

Ondanks dat zit een tour met haar 2 Unlimited-maatje Ray Slijngaard er nog niet in: "Intensief touren kan ik nu nog niet aan. Bovendien hebben Ray en ik nu allebei kinderen en gewoon geen tijd om wekenlang de wereld over te reizen. Glitter, glamour en geld komen niet meer op de eerste plek. Mijn kind gaat voor, hij is nu vijf en ik wil hem zien opgroeien. Het belangrijkste is dat ik er nog ben, en dat ik rust heb."