The Bachelor: DE FINALE

Lifestyle door Donna

Bye bye Laila
Vorige week is menig vrouw op haar teentjes getrapt door de ultiem-verleidelijke Laila. Zij presteerde het om na de afwijzing de twee overige dames uit te maken voor 'lopende buffetten', terwijl ze zichzelf beschreef als een hoogstaand culinair gerecht. Eigenlijk hadden we niet anders van haar verwacht: gedurende het gehele programma stelde zij zich buitengewoon zelfverzekerd op - en vaak ging dat ten koste van de andere dames. Dit maakte haar tot een onsympathieke vrouw, die menige yell teweeg bracht in de gemiddelde huiskamer van kijkende vrouwen.

Dikke tong
Lars steeg vanaf die beslissing dan ook enigszins in mijn achting. Ik heb altijd met wat moeite naar hem gekeken, want ik raakte steeds afgeleid door zijn ogenschijnlijk dikke tong. Alsof hij een slok heeft genomen uit een pak sap waar een wesp in zat en gestoken is. Desondanks lijkt het erop dat de tong van Lars zelf geen problemen veroorzaakt: hij is zo'n beetje bij alle vrouwen naar binnen geweest. En al maakt hem dat tot een beetje een kwal, het maakte het extra leuk om te zien dat Laila zich verbitterd in de limosine naar huis begaf.

De beslissing
Toch zal Lars vanavond de keuze moeten gaan maken tussen de mooie, jonge Mariëlla en de leuke, emotionele Karin. Die laatste is al weken tot over haar oren verliefd op onze Bachelor en schuift dat niet onder stoelen of banken. Met rode blosjes staat ze keer op keer giechelend te verkondigen dat hij het voor haar is. Gaat haar hart gebroken worden? Of zal Mariëlla, die het telkens weer presteert eruit te zien als een Disney-prinses, haar koffers kunnen pakken? Stiekem hoop ik dat hij voor Karin gaat, omdat ik haar zo toegankelijk en oprecht vind. Anderzijds heeft Lars zich de afgelopen tijd uiterst positief geuit over Mariëlla: ze maakte hem verlegen - en zo kennen we hem niet.

The Bachelor is vanavond om 20.30 te zien op RTL 4.

  
Wie gaat het worden, dames? Karin... Of Mariëlla?

Fotocredits: RTL 4