Shape it met Triumph

? door Eline_B

Gelukkig ben ik niet de enige, want bijna elke vrouw is onzeker over haar figuur en wil er wel iets aan verbeteren. Dat blijkt uit een onderzoek van lingeriefabrikant Triumph en het GfK. De buik zorgt voor de meeste ergernis: deze mag wel wat platter en strakker. Ook ziet de vrouw zichzelf het liefst in een confectie- en behamaatje minder. De nieuwe corrigerende lingerielijn van Triumph - Shape Sensation - helpt ons de vier B's (billen, borsten, benen en buik) te verfraaien.

Ik hoor je denken: corrigerende lingerie? Voordat de beelden van Bridget Jones en haar oma-onderbroeken door je hoofd gaan, even dit: we hebben het hier over sexy, lieve, stijlvolle en moderne shapewear, dat heerlijk zit. Geen dikke naden, harde stoffen of insnijdende plakranden, maar mooie zachte stoffen die het vrouwelijk lichaam camoufleren en accentueren op de juiste plekken. Welke maat je ook hebt: de taille wordt strakker, de buik platter, de billen ronder en de borsten verleidelijker. Want ondanks de trots voor onze buste, gaan we liever voor comfort dan het dragen van een prachtige BH. Franse en Italiaanse beauty’s daarentegen showen graag hun cupjes en zien de BH als fashion item. Met de drie collecties van Triumph, de Retro, Smooth en de Lace Sensation, is het fashion meets comfort. So ladies, show it off!


Ik was aanwezig bij de presentatie van Triumph’s Shape Sensation en zag prachtige modellen rondlopen in de nieuwe lingerielijn. Leuk en aardig, maar mijn buik, billen en borsten zijn niet zo perfect als die van de modellen. Dus heb ik het zelf geprobeerd. Het aantrekken kostte wat vaardigheid, tip: altijd van onder instappen anders kom je bij de schouders vast te zitten. Maar toen ik alles eenmaal aan had, stond ik meteen rechtop en voelde ik me even strak, dun en lang als de modellen. Ik had er zo een kunnen laten struikelen en zelf kunnen rondparaderen, alleen daar was dan weer lef voor nodig... In ieder geval had vast niemand het gemerkt. Ik heb al mijn vooroordelen uit het raam gegooid, want deze shapewear is én fasionable én comfortabel.  

Het is nog even wachten op de nieuwe collectie, die in september uitkomt, maar ik ga dan zeker wat aanschaffen. Ik ben nu al de troste eigenaar van het roze tailleslipje (zie plaatje). Verwacht geen wonderen - je gaat niet ineens van maat 40 naar 36 en sporten en in shape blijven hoort er nog gewoon bij - maar met deze lingerie zit je in ieder geval veel lekkerder in je vel.

Kijk op de website van Triumph voor de verkooppunten en de collectie van Shape Sensation.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.