Multifunctionele kleding

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Wat gaat er mee in de koffer? Wat we eigenlijk heel graag willen is een lichte koffer met alleen de dingen erin die we ook écht dragen. Fijne kledingstukken die lekker zitten en altijd leuk staan. Wat is er handiger dan een jurk die je op tien verschillende manieren kunt dragen? Je doet 'm in je koffer en je hebt de hele week een andere outfit! Flavourites heeft tien multifunctionele hoogzomer items gevonden en dames... de mogelijkheden zijn oneindig. Goed om te weten: al deze items zijn online te shoppen!

Krijg je niet genoeg van dat heerlijke webshoppen vanuit je luie stoel? Neem dan ook een kijkje op Flavourites.nl. Hier vind je de allerleukste webshops bij elkaar verzameld. En... neem meteen een kijkje in het inspirerende FlavourZine.nl, een inspirerend online magazine waarin alles wat je ziet direct online te koop is. Deze hele zomer vind je er alleen maar sale-artikelen in! Enjoy!

1. Alleen voor puzzelaars
Het is even puzzelen maar ontzettend leuk! Creëer je eigen look met de Emami Puzzling Piece, van 49,95 voor 35,-. De top heeft een mouw aan de ene kant en een knooplint aan de andere kant. Drapeer 'm bijvoorbeeld over je schouder voor een etentje bij die chique strandtent. Ook voor een dagje sightseeing is deze top perfect!

 

2. In een handomdraai
Eigenlijk onmisbaar voor op vakantie. Vaak is het best zonde dat je toch net die ene spijkerbroek mee hebt genomen en dan ook nog 's dat jasje. De temperaturen waar je op vakantie in rondwandelt vragen eerder om een luchtig zomerjurkje. Wil je toch een broek en een jasje mee voor de wat frissere dagen? Stop dan deze jas/harembroek (54,95) in één in je koffer! Neemt minder ruimte in en zo heb je toch die hippe broek en jas mee!

 

3. Creatieveling
Een knap staaltje werk... de Creativ Dress (49,95) van Sunday Monday. Leuk voor een avondje cocktails drinken! De jurk is op meer dan zes verschillende manieren draagbaar! Een last-minute geboekt en last van inpakstress? Stop deze dan in je koffer en je bent bijna de hele week zoet. Verkrijgbaar in zwart en heerlijke zomerkleuren!

 

4. Musthave
Een jumpsuit is onmisbaar deze zomer. Multifunctioneler kun je het niet krijgen dan deze Exclusive Jumpsuit (89,95) van Sunday Monday. Op zeker twaalf manieren te dragen! Bedenk jij een nieuwe manier op vakantie?

 

5. Oneindig mooi
Donna Karan is the Queen wat multifunctionaliteit betreft. In 1990 ontwierp zij al een wikkelvestje dat op twaalf manieren te dragen is. Deze Infinity Dress (548,-) is echt superstylish voor een lekker zomers avondje uit. De naam zegt het al... de mogelijkheden zijn oneindig! Wél even flink doorsparen, maar dan heb je ook een prachtig kledingstuk in huis.

 

6. Strandoutfit!
Wow! De prachtige Limitless Dress (129,95) van Emami. Draag 'm als harembroek voor de wandeling langs het strand en wanneer het lunchtijd is als jurk.

 

7.  Wikkelen maar
De Anna (36,-) rok van Yaniv Shapira is een wikkelrokje met drukknoopjes en een ritssluiting tussen de boven- en onderband. In totaal zijn er vier variaties mogelijk!

  

8. Voor in je koffer...
De Lascana (35,-) jurk is heerlijk voor naar het strand of voor die warme zomeravond. Je kunt 'm zowel als jurk aan op twee verschillende manieren en als heerlijke lange rok.

9. Pop up
Deze Pop-up Pants van Emami... leuk voor een stylish speeldagje met je kids! Van 129,95 voor 69,95.

 

10. De ware
Deze jurk van Aaiko (99,95) heet niet voor niets The One. Te dragen als jurk, rok, top en ook als broek! Handig... je krijgt er een boekje bij waarin alle manier staan hoe je deze beauty kunt dragen!

 

P.S. Ter inspiratie
Hoeveel ritsen passen er op een jurk? 120 maar liefst! De prachtige Zipper Dress van Sebastian E. (zie introfoto) is een erg leuk voorbeeld van hoe functioneel kleding kan zijn. En hoe creatief een mens met ritsen kan zijn!