Bootcamp Training: kun jij het aan?

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten; het is een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Niets geen luxe sportscholen, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics. Voordelen: snel veel calorieën verbranden, in no time afvallen en fit worden en betaalbare personal training in groepsverband.

Dus fitness je graag, maar heb je een hekel aan sportscholen? Heb je zin om je conditie te verbeteren, maar zie je jezelf niet een uur lang op een loopband joggen? Dan is Bootcamp Training helemaal wat voor jou!


The Bootcamp Club geeft officiële Bootcamp Training in de natuur van onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, 't Gooi & Vechtstreek, regio Haarlemmermeer en Zutphen. Bootcamp is er voor alle doelgroepen: naast de reguliere trainingen kun je ook kiezen voor Bootcamp Specials, zoals: Bootcamp 4 babes, Exteme Bootcamp en Mommy Bootcamp. Maar je kunt ook de fijne kneepjes van kickboksen leren via de Kickbox Bootcamp, tot rust komen tijdens de Meditation Bootcamp en nog veel meer!

Goede voornemens voor 2011? Start het jaar sportief en train mee met The Bootcamp Club!

Koop nu een losse les of 10 rittenkaart met 20% korting door de actiecode BC-girl in te vullen bij 'strippenkaart'. Een losse les van 10,- wordt dan 8,- en een 10-rittenkaart van 85,- wordt 68,-. Schrijf je hier in voor The Bootcamp Club!

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.thebootcampclub.nl.