Detox Your Wardrobe!

Mode & trends door Jo-Anne

\"Er zal een dag komen dat ik het aan zal trekken, ik wacht alleen op het juiste moment!\" Een zin die bekend in de oren klinkt. Neem afstand van die bloemetjes-broek en tijgerprint-jurk, je gaat het toch niet aantrekken. Het is nu echt tijd voor: Detox Your Wardrobe!

Het tijdschrift Glamour heeft een fabulous actie! Duik die kledingkast in en verzamel al je leuke \'ik wacht op het juiste moment\'-kledingstukken die een nieuwe glamourgirl verdienen. Lever het daarna geheel in stijl in de roze Glamour Detox Your Wardrobe Bag in bij de Bijenkorf in Amsterdam. Tussen 9 en 22 februari is jouw kleding welkom en maak je ook nog eens kans op 10.000 euro shopping money!

Op zondag 1 maart wordt er in de Bijenkorf in Amsterdam een veiling gehouden, waarbij alle gedoneerde kleding wordt geveild. Bovendien kun je ook de nieuwe eigenaar worden van een kledingstuk van een BN\'er. Wie weet bemachtig jij bijvoorbeeld wel het rode Chanel-jasje van Maria Kooistra...

Natuurlijk doe je dit alles niet voor niets. Je steunt gelijk vrouwenorganisatie Mama Cash! Want wij vrouwen komen op voor alle vrouwen over de hele wereld.

Wil je ook meedoen en/of aan een roze Detox Bag komen? Kijk dan op web.glamour.nl/detox voor alle informatie!