Lifestyle / Columns
Columns

Ze.nl in een nieuw jasje!

?Huh, ben ik wel op de goede site?? zul je misschien denken. Jawel, dit is echt jullie oude vertrouwde Ze.nl, maar dan in een nieuw jasje gestoken... Ik ben zo blij dat ik eindelijk aan jullie kan voorstellen: the new and improved Ze.nl! Al weken zijn we in het geniep bezig om Ze.nl te maken tot wat het nu is: het mooiste en gezelligste vrouwenmagazine van Nederland.

Time for change
Het was hoog tijd voor een restyling! Want toen we jullie d.m.v. een enquête vroegen wat er verbeterd zou kunnen worden aan de site (ja, we luisteren heus wel naar onze leZeressen), kwamen antwoorden als ?onoverzichtelijke homepage? en ?geen goede lay-out? veelvuldig terug. En ik was het helemaal met jullie eens: de vorige lay-out straalde niet uit waar Ze.nl voor staat. En dus was het tijd voor verandering!

Ze.nl blijft het oude, vertrouwde Ze.nl, maar heeft een compleet nieuwe look and feel. De site is nu overzichtelijk, elegant, fris, vrouwelijk en classy. Ook de indeling van de site is in een nieuwe vorm gegoten. De vertrouwde rubrieken ZeBeauty, ZeShopt, ZeVrijt en ZeKookt zijn aangevuld met de rubrieken ZeLeeft, ZeMedia, ZeRoddelt en ZeMama. Onder al deze rubrieken vallen ook weer nieuwe subrubrieken, zodat werkelijk alles wat jullie interesseert aan bod komt.


Bovendien is de site veel interactiever geworden. Het achterlaten van reacties kan weliswaar niet meer anoniem en zonder registratie, maar de mogelijkheid tot registratie is veel gemakkelijker geworden. Je kunt zelfs inloggen en reageren met je social media-account!

Heel veel voordelen dus, maar ook een aantal ?nadelen?. Want zo?n migratie is een lastige klus en brengt vaak wat probleempjes met zich mee. Zo hebben sommige oude artikelen een rare opmaak en zijn alle oude reacties verdwenen. Daarnaast moeten leden een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit is heel gemakkelijk te doen door bij ?inloggen? op ?wachtwoord vergeten? te klikken; je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd en deze kun je vervolgens zelf weer aanpassen. Een beetje onhandig misschien, maar het is het waard.

En dan nu: feest!
Om de lancering van de nieuwe Ze.nl te vieren, hebben we deze maand allerlei spetterende en feestelijke winacties voor je geregeld. Ook hebben we de meest interessante artikelen voor je verzameld. Houd de site dus goed in de gaten!

Ik ga er samen met Donna, Esther, Betty, stagiaire Laura en de andere redactriZes voor zorgen dat Ze.nl het allerleukste en ?grootste vrouwenmagazine van Nederland wordt!

Wat vinden jullie van de nieuwe Ze.nl?