SEXETERA: Afknappers in bed

Intiem door Donna
Ze.nl heeft een nieuwe, interactieve rubriek in het leven geroepen, genaamd SEXETERA. Eens in de twee weken zal er een sexy onderwerp worden besproken door een panel van vrouwen. Smul van hun ervaringen ? en deel de jouwe!

Je ligt in bed met een vreemde vogel en hoewel het net nog zo spannend was, neemt de avond plotseling een heel andere wending. Hij presteert het namelijk om je volledig te verrassen - en dan hebben we het niet over een pleasant surprise. In dit eerste deel van SEXETERA geven leZeressen antwoord op de volgende vraag:

Waar ben jij weleens op afgeknapt bij een bedpartner?

Er kwam een grote verscheidenheid aan antwoorden; deze dames weten maar al te goed wat voor hun een totale turn-off is...

Te vroeg klaarkomen
Eén, twee, drie - Zo, dan nu wat eten?

Anne: "Het is misschien één van de meest standaard afknappers, maar zeker waar. Je kent het waarschijnlijk wel: jullie zijn superfijn bezig, jij bent ontzettend geil en zit op het randje van klaarkomen.. en dan komt hij net te vroeg. Hij begint al met: ?Ik wil het nog afmaken voor je hoor, even wachten'. Vervolgens is hij eerst nog aan het rommelen om het condoom eraf te krijgen, maar voor mij is het dan al lang gedaan. En als hij daarna begint met: ?Mag ik het afmaken met de hand?? kan hij maar beter snel weg zijn. Ik heb dan eerder de neiging om het zelf af te maken dan het hem te laten doen!"

Jamie: "Ik heb een tijdje een friend with benefits gehad. Ik was niet verliefd op hem, maar ik had ook zo mijn behoeftes. Toen ?het? eenmaal gebeurde, kwam hij na twee keer op en neer al klaar. Volgende keer beter, dacht ik nog. We hebben nog een paar keer afgesproken, maar telkens duurde de seks niet langer dan één minuut. Ik voelde me er vies door; alsof je alleen maar even gaat liggen zodat hij wat bij je kan lozen..."
 

Rare kwaaltjes
Wat schattig: een camambertje achter je voorhuid!

Rensie: "Een keer had ik een onenightstand met een knappe jongen. Toen het steeds verder ging op de dansvloer, besloten we naar zijn huis te gaan. We dronken nog een wijntje, knuffelden wat en al snel hadden we seks op de bank. Als ik het naar mijn zin heb, vind ik het heerlijk om dan door zijn haar te woelen. Toen ik dit deed bleek het echter druipnat te zijn. Hij zweette peentjes daar in de woonkamer... Meteen was mijn 'zin' verdwenen, want zoiets wil ik gewoon niet aanraken!"

Feline: "Een rug vol met acné. Need I say more?"

Piemel-perikelen (en één vagina)
Liever één die gewoon is, dan één die niet schoon is.
 
Suus: "Toen ik de vraag las, moest ik gelijk aan Rob denken. Rob leerde ik kennen op de sportschool. Na een paar keer een drankje te hebben gedronken na het sporten, vroeg hij of ik een keer met hem uit wilde gaan. Om een lang verhaal kort te maken lagen we uiteindelijk samen in bed. In plaats van aandacht aan mij te besteden, was hij voornamelijk bezig met zichzelf. Hij was nogal onzeker over zijn penis. Zijn 'Robbemannetje' om zijn woorden maar te gebruiken. Die hoorde inderdaad in de categorie small thuis. 'Robbemannetje' bleef in stijve toestand een klein mannetje en geen grote man. Een echte afknapper voor een vrouw!"
 
Dorinda: "Ik stap niet gauw met een man het bed in, dus heel rare dingen zijn mij nog niet echt overkomen. Maar wat ik al twee keer heb meegemaakt (eentje was op dat moment al mijn vriend) is dat je in bed belandt, en je doet z'n broek uit en er komt een enorme 'Simba' omhoog! Ofwel: een penis waar nog manen omheen zitten. Als ik tijdens het pijpen haren in mijn mond krijg, zakt mijn libido tot diep onder het nulpunt... Doe er nog een vies stinkend luchtje bij en dan ga ik echt over mijn nek."

Eden: "Na heel wat jaren met een man te hebben samengeleefd, ben ik pas op latere leeftijd uit de kast gekomen. Mijn tweede keer met mijn eerste vriendin was wel even iets van 'jagges'. Het likken smaakte echt zó vies, heel bitter en zuur. Niet fijn. Dat was voor mij echt een afknapper"

Merkwaardig gedrag
Noem me Tarzan! Noem me Tarzan! - Ehm, nee, liever niet.
 
Jolie: "Waar ik echt op ben afgeknapt bij een bedpartner is dat hij steeds zat te grommen tijdens de seks. Nee, niet zacht, maar net alsof hij één of ander wild beest was.... Niet dus!"
 
Vogeltje: "Mijn vriend heeft weleens voor de grap dirty talk tegen mij gepraat en dat vond ik zo walgelijk! Ik raakte totaal uit de stemming en het duurde even voor ik bijgekomen was en hem weer normaal aan kon kijken. Hij had het dan ook wel erg overdreven, maar ik kan het niet begrijpen dat er mannen zijn die serieus denken dat ze er een vrouw mee op kunnen winden."

Gelukkig is er nog hoop... Lang niet alle vrouwen zijn levenslang beschadigd door het afgrijselijke bedgedrag van de mannelijke medemens.

Holy Mary: "Ik ben nooit ergens op afgeknapt bij een bedpartner. Misschien heb ik het geluk dat ik alleen maar met keurige gentlemen te maken heb die geen stinkvoeten hebben of scheten laten in bed?"

SEXETERA wordt pas echt een leuke rubriek als jij net zo openhartig meekletst. Dus denk eens terug aan die pijnlijke herinnering: waar ben jij weleens op afgeknapt?