Maak een regenachtige (zomer)dag exotisch!

Vrije tijd door Jikke
Je bent helemaal zomerklaar: bikini gekocht, zonnebrand opgesmeerd en een zonnebril in de aanslag. Maar als je naar buiten loopt om te genieten van het stralende weer, komt de regen met bakken uit de hemel. Wat doe je dan?
 
Zoek de hitte op
We kunnen natuurlijk gaan zitten mokken thuis, maar daar schieten we niets mee op. Pak de auto, fiets of bus en ga naar een wellnesscenter! Laat je een dagje verwennen met massages en zweet alle stress eruit in een ontspannende sauna. Dompel jezelf onder in een koud bad en blaas wat stoom af in een stoomcabine. Voor een zonnetje kun je lekker bakken onder een zonnebank en voor een cocktail kun je terecht bij de bar. Zie jij zo'n dagje wegdromen wel zitten? Kijk dan hier voor leuke arrangementen en bestel een dagje verwennerij voor jezelf!
 
Vakantiekriebels
Je bent het zat. Na zo veel dagen regen wil je weg uit dit koude kikkerland en het liefst bepaal je zelf hoeveel je daar aan besteedt. Vakantie Veilingen is de oplossing! Meld je aan en zoek een mooie veiling uit. Er worden niet alleen vakanties, maar ook vele andere arrangementen aangeboden: avondjes uit, beautydagjes, bungalowparken en restaurants. Vul jouw bod in en klik op ?bied mee?. Het kost soms wel wat moeite, maar dan heb je ook wat (voor een prikkie)!
 

Kokosnootbikini
Pak de kokosnootbikini erbij, want het is tijd voor een feestje! Organiseer een party met een zomerse sfeer, zoals het welbekende Hawaï-thema. Zet de verwarming op (subtropisch) hoog, mix verfrissende cocktails en nodig iedereen uit in jouw casa, met als dresscode summer sexy. Zorg voor een exotisch-klinkend muziekje en je bent de regen zó vergeten!
 
Workshop cocktails maken
Die lekkere cocktails voor tijdens het Hawaï-feestje, die moet je natuurlijk wel kunnen maken! Bel daarom je beste vriend(in) op en volg samen een workshop cocktails maken. Voor je het weet sta je in je eigen huis de meest exotische lekkernijen te mixen. Zo?n workshop is ook nog eens handig voor wanneer de regen weer ophoudt: kun je lekker in het zonnetje genieten van je eigen cocktails!
 

Schudden met de heupen
Wees een echte Latina en schud met die billen! Sleep je vriend mee en laat de voetjes van de vloer gaan tijdens een salsaworkshop. Niet alleen is het heel leuk om te doen, maar je wordt er ook nog eens fitter van. Bovendien geeft het een op en top sexy gevoel als je staat te dansen als een echte Latina! Dat zomergevoel sluipt erin zonder dat je het doorhebt.
 
De Venustempel
Als het weer eens hard regent en je op zoek bent naar een leuke binnenactiviteit, dan is een museum wel een goede optie. Maar je zit natuurlijk niet te wachten op een museum over de vlasteelt of een politiepetten-collectie. Heb je al aan het Sexmuseum gedacht? Daar krijg je het vanzelf wel warm van! Gratis: een gezonde, rode blos op de wangen. Alsof je de hele dag buiten in het zonnetje gelopen hebt?

Wat doe jij met rotweer tijdens de zomer(vakantie)?