Lifestyle / Celebs
Celebs

Jennifer Aniston ontmoet schoonfamilie

Jennifer Aniston is afgelopen woensdag voorgesteld aan een familielid van Justin Theroux. Het stel ontmoette een neefje van Justin in een Londense club. Jennifer zag er ontspannen en gelukkig uit volgens bronnen.
 
De 42-jarige actrice had nog geen kennisgemaakt met Justins familie. Zij en Justin gingen een avondje uit in een members only-club; na een halfuurtje schoof Justins neefje Louis bij hen aan.
 
?Louis keurde Jennifer duidelijk goed?, liet een bron weten. ?Het zag eruit alsof ze het onwijs naar hun zin hadden en het leek erop dat iedereen zich onmiddellijk op hun gemak voelde?. Volgens de bron was Justin trots op zijn meisje en zag hij er mannelijk en beschermend uit.
 
De drie hebben samen gedineerd en genoten van wat drankjes. Volgens een andere bron was de actrice ontspannen en leek ze erg gelukkig. Dat bevestigde ze toen naar haar privéleven gevraagd werd. ?Ik heb erg veel geluk gehad en ik ben ontzettend gelukkig.?

Jennifer mocht onlangs nog haar handafdruk achterlaten in het cement. Het stel werd toen ook al samen gespot.

In januari liet de actrice nog weten dat ze graag mama wil worden en nadacht over alternatieven. Wie weet is dat toch niet nodig, nu ze weer een man aan de haak heeft geslagen...