Kristin Cavallari vlak voor huwelijk gedumpt

Celebs door Redactie Ze.nl
Arme Kristin Cavallari: de The Hills-ster zou binnenkort in het huwelijksbootje stappen met football-speler Jay Cutler, maar is keihard gedumpt. ?Ze kan niet geloven dat dit echt gebeurt?, aldus een bron tegen 'People'.

 
Afgelopen april ging Jay in Mexico op z?n knieën voor de blondine; ze waren toen tien maanden samen. Kristin bracht veel tijd met hem door in Chicago en zou tijdens het nieuwe football-seizoen daarheen verhuizen. 
 
Kristin was druk bezig met het plannen van haar droombruiloft. De datum en locatie stonden vast en bijna alles was al geregeld. Haar sprookje is in duigen gevallen en ze is dan ook ontzettend verdrietig.
 
Vorige week leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Kristin twitterde: ?Dankjewel lieve vrienden, voor een knallend verlovingsfeest gisteravond!? Maar toen ze afgelopen zaterdag zonder verlovingsring werd gezien, werd duidelijk dat het feestje niet door zou gaan. ?Ze vertelde haar vriendinnen Nicky Hilton en Alessandra Ambrosio dat de bruiloft is afgeblazen?, liet een bron weten.

Wat zou er gebeurd zijn?