De tien meest vreemde celebrity-babynamen

Celebs door Esther
Wanneer er in celebrity-land een baby wordt geboren, zijn we altijd razend nieuwsgierig. Dit komt voort uit de vaak bizarre namen die de arme kindjes krijgen... Hier een overzicht met de resultaten van creatieve celebs!

1. Audio Science
Zoon van: Shannyn Sossamon (A Knight's Tale)
Hoe moet je als kind door het leven wanneer je de naam draagt van iets dat een vak op school (geluidswetenschap) had kunnen zijn?
 
2. Sage Moonblood
Zoon van: Sylvester Stallone
Sage Moonblood is een naam die niet had misstaan in de trailer van Rambo deel veel-te-veel. Het is een typisch geval van je alter ego iets te serieus nemen. Arme Sage Moonblood.
 
3. Pilot Inspektor
Zoon van: Jason Lee (My Name is Earl)
Wij van de Ze-redactie kunnen heus wel begrijpen dat je voorafgaand aan de geboorte van een kind al denkt aan wat hij later voor beroep zal gaan doen. Maar je kind gelijk Pilot Inspektor noemen vinden wij vrij ver gaan. Wat is überhaupt een 'piloot inspecteur?'
 

4. Fifi Trixibelle
Dochter van: Bob Geldof and Paula Yates
Bij deze babynaam lijkt het alsof ze zo veel mogelijk hondennamen in één kindernaam hebben gepropt. Het enige dat bekend is over de oorsprong van deze naam, is dat Fifi vernoemd is naar de tante van Bob Geldof. Of die een grote affectie had voor honden weten we echter niet.
 
5. Blue Angel
Dochter van: The Edge (U2)
Deze naam is wel één van de meest bizarre. Een klein onschuldig baby?tje met deze naam kan nog net. Maar beeld je eens in dat je ooit een afspraak maakt voor een serieuze kwestie als hypotheekadvies en dat je een bevestiging krijgt van mevrouw Blue Angel...
 
6. Diva Thin Muffin
Dochter van: Frank Zappa
Met zo?n reguliere naam als ?Frank? moet hij hebben gedacht: dat ga ik anders doen bij mijn kinderen. En ja, het is gelukt! Ik kan me niets anders voorstellen dan dat dit arme meisje ongelooflijk is getreiterd alvorens ze hoogstwaarschijnlijk besloten heeft haar naam te veranderen. Saillant detail: haar drie broers dragen de namen Moon Unit, Dweezil en Ahmet.
 
7. Kal-El
Zoon van: Nicolas Cage
Nicolas Cage schijnt nogal into de stripboeken te zijn. Dit zorgde er eerder al voor dat hij zijn eigen achternaam veranderde van ?Coppola? naar ?Cage?, als een eerbetoon aan stripfiguur Luke Cage. Dat dit voor Nic nog niet genoeg was, bleek toen hij zijn zoon Kal-El noemde: de Krypton naam van jawel, Superman.
 

8. Moxie Crimefighter
Dochter van: Penn Jillette
Je zou toch denken (hopen) dat als je zelf ?Penn? heet, je iets meer genade hebt voor je eigen kinderen. Maar nee hoor, het kan altijd gekker. Het is te hopen dat arme Moxie Crimefighter later echt criminaliteit gaat bestrijden, te beginnen bij haar eigen naam.
 
9. Tu Morrow
Dochter van: Rob Morrow
Kan iemand deze man even uitleggen dat het not done is om de naam van je kind te baseren op een flauwe grap die je familie waarschijnlijk al jaren geleden maakte? Dit arme meisje zal iedere keer dat haar naam genoemd wordt, schaamteloos worden uitgelachen. Wat een toekomst!
 
10. Jermajesty
Zoon van: Jermaine Jackson
We snappen dat je veel van je kind houdt, echt. Dat het je prinsje of prinsesje is, daar kunnen we ook nog wel inkomen. Dat je je kind het liefst bij iedereen in het gezicht drukt zodat het maar bewonderd kan worden, tot daaraantoe. Maar je kind dan ook maar meteen zo noemen dat je hem altijd zult aanspreken als Koninklijke Hoogheid? Dan moet je je echt heel erg diep schamen...
 
Bovenstaand overzicht is slechts een kleine selectie van rare namen waar Hollywood-kinderen mee opgezadeld zijn... Arme kids

Ken jij nog meer celebrity-baby's met vreemde namen?