Terug in de tijd met nieuwe SATC-film

Celebs door Redactie Ze.nl
Sex and the City-fans opgelet: volgens geruchten zou er een derde film in de maak zijn! Dit keer zouden we terug in de tijd gaan met een piepjonge Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte. Dat betekent: nieuwe actrices!

 
Het zal wel even wennen worden: niet de (letterlijk) oude, vertrouwde gezichten van de bekende SatC-hoofdrolspeelsters, maar die van jonge Hollywoodsterren? De grote vraag is natuurlijk: wie zal wie gaan spelen? Dit zijn ? volgens de geruchten - de lucky ladies: Blake Lively (Samantha Jones), Emma Roberts (Miranda Hobbes), Selena Gomez (Charlotte York) en ?zusje van? Elizabeth Olsen (Carrie Bradshaw).

De film zal worden gebaseerd op de boeken The Carrie Diaries en Summer and the City, waarin de tienerjaren van Carrie en co centraal staan. Hoe gingen ze om met pukkels en jongens? Hoe hebben ze elkaar leren kennen? En hoe zijn ze uiteindelijk in New York beland?

De 'oude' SatC-actrices zelf zijn niet zo enthousiast over een eventuele film...  Zo vertelde Sarah Jessica Parker aan Los Angeles Times dat ze denkt dat ze niet zomaar kunnen doen alsof ze terug in de tijd gaan. ?Je creëert anders twee verschillende geschiedenissen.? Haar collega Kristin Davis vindt het zelfs kind of freaky. ?We hebben het in de show al over ons verleden gehad, dus alle fans die dat toen hebben gezien hoeven nu toch geen herschreven versie te horen?? Bovendien vindt ze het gek dat andere mensen dan opeens hun namen dragen.

Het brein achter de immens populaire serie - Candace Bushnell - ziet de  film wél zitten. ?Elk personage heeft een verleden. Wat de lezer nu ziet is het topje van de ijsberg. Toen we ze voor het eerst ontmoetten ? in de dertig en single in New York ? waren ze al op het midden van hun verhaallijn. Dat is wat The Carrie Diaries-serie zo bevredigend maakt. We zien verschillende kanten van de personages, waardoor ze veel complexer en interessanter worden,? aldus de schrijfster op WWD.com.

Update: Sarah Jessica Parker heeft de derde SatC-film bevestigd.

Zit jij te wachten op een derde SatC-film? En wat vind jij van de keuze van actrices?