Stout en voordelig met Willie.nl

Intiem door Redactie Ze.nl
Wil jij stiekem ook iets ondeugends in de la van je nachtkastje, maar zie je het niet zitten om door een seksshop te paraderen? Of je hebt het juiste speeltje gezien, maar voor een te hoge prijs? Niets van dat bij Willie.nl!

 
Wil jij je seksleven wat spannender maken of jezelf eens lekker verwennen? Dan kan een seksspeeltje heel handig zijn. Maar zo?n shabby seksshop inlopen en per ongeluk je vieze buurman tegenkomen is natuurlijk je grootste nachtmerrie.

Voor ieder wat wils
Gelukkig is daar Willie: de online seksshop met een assortiment van ruim 5.000 artikelen. De shop is tot wel 50% goedkoper dan andere shops. Bovendien kun je sparen voor korting en zijn er spannende weekaanbiedingen en doorlopende acties met leuke cadeaus.


Jouw geheimpje

Eindelijk heb je de stap gezet om te bestellen. Maar je wilt natuurlijk niet dat de doos - met jouw naam en de naam van het bedrijf in kwestie erop - bij iemand anders afgeleverd wordt omdat jij niet thuis bent...

Ook hier heeft Willie een oplossing voor. De shop verzendt de doos onder ?handtekening voor ontvangst/alleen huisadres?, wat betekent dat de buren dit pakketje niet onder ogen zullen krijgen.

Wil je voorkomen dat jouw pakketje ook niet in handen van huisgenoten valt? Bestel dan via ?pakje gemak? en haal het op bij een PostNL afhaallocatie. Je bestelling blijft dus echt jouw geheimpje...

Minder dan een eurie
De online winkel is de eerste die zelfs drie leuke toys aanbiedt voor minder dan ?1,-: de Willie vibrator, Willie vibrerende cockring en de Willie Geisha balletjes.

Neem een kijkje in de webshop en laat je verleiden door alle mooie artikelen met lage prijzen. Willie.nl is stout de voordeligste!