Celebrities en hun broers en zussen

Celebs door Esther
Je zou het bijna vergeten, maar ook beroemde mensen hebben, net als wij, broers en zussen. Deze (vaak onbekende) familieleden, lijken soms sprekend op hun beroemde broer of zus. Maak nu kennis met onbekende siblings!

Aimee Osbourne
Veel mensen weten het niet, maar naast Jack en Kelly is er nog een familielid in de Osbourne-familie, genaamd Aimee. Aimee heeft er voor gekozen om buiten de spotlights te blijven en dat is aardig gelukt, want vrijwel niemand kent haar. Aan haar gezicht is wel overduidelijk te zien dat ze tot de Osbourne-familie behoort, ze lijkt sprekend op zowel Jack als Kelly!
 


 
Louise Adams
Aan de naam herken je deze zus misschien niet, maar aan het gezicht zeker wel! Louise Adams is de zus van Victoria Beckham en lijkt sprekend op haar zus. Wat ook opvalt aan deze foto's is hoe enorm mager Victoria is naast haar zus, die gelukkig wel normale rondingen heeft.
 


 
Ali Lohan
Ali Lohan, het zusje van Lindsay Lohan, heeft zo te zien een goede band met haar zus. Dit ambitieuze meisje is aan de weg aan het immeren als actrice, model en zangeres. Het is te hopen dat zij wel op het rechte pad blijft en niet haar zus achterna gaat.
 


 
James Haven
Wie wist dat Angelina Jolie een broer heeft die sprekend op haar lijkt? Mocht iemand ooit nog twijfelen aan de echtheid van haar lippen, neem dan even een kijkje naar deze man. Het is ongelooflijk hoe ze vrijwel exact hetzelfde gezicht lijken te hebben.
 

Alex Winehouse
Ook de recent overleden Amy Winehouse heeft een broer die op haar lijkt: Alex. Alex is Amy's vier jaar oudere broer en is schrijver van beroep.
 
 

Antonia Kidman
Antonia Kidman mag dan minder bekend zijn dan haar zus Nicole, ze is zeker geen onbekende. Deze tv-presentatrice en journalist is in haar thuisland Australië een bekend gezicht. Ook aan dit zusterduo is de familieband duidelijk af te lezen. Net als bij Louise en Victoria lijkt Antonia hier ook de meest gezond ogende van de twee.
 

 
Lynda Lopez
De beroemde zus van Jennifer Lopez lijkt qua uiterlijk totaal niet op haar (woest aantrekkelijke) zus, maar is zelf ook zeker geen lelijk eendje. Het zal wel in de familie zitten... 
 

Alex Watson
Alex Watson is de broer van Harry Potter-actrice Emma Watson en dat is te zien ook. Dat zowel boer als zus Watson allebei een mooi voorkomen hebben, bleef ook bij modebedrijf Burberry niet onopgemerkt. De twee stonden samen model voor Burberry, zie onderstaande foto.
 

Monica Cruz
Deze twee dames lijken zo ontzettend veel op elkaar dat je bijna zou denken dat het om dezelfde persoon gaat, of op zijn minst om een tweeling. Maar beide is niet het geval; de twee zijn gewoon zusjes. Monica is drie jaar jonger dan Penelope. Ook Monica is actrice. Daarnaast is ze danseres.
 

Welke celebrities vind jij het meest op elkaar lijken?