Brad Pitt redt leven van figurant

Celebs door Redactie Ze.nl
Niet alleen op het witte doek, maar ook in real life blijkt Brad Pitt een held te zijn. Op de set van World War Z redde hij het leven van een figurant. Een heldendaad dus; iets wat de figurant niet snel zal vergeten.

De knappe 47-jarige acteur nam in het Schotse Glasgow een scène op waarin meer dan zevenhonderd figuranten op de vlucht slaan voor zombies. Juist op dat moment kwam een vrouw ongelukkig te val en dreigde ze vertrapt te worden door de menigte. Brad zag het gebeuren en greep snel in.

De vrouw kon het bijna niet geloven dat zowaar Brad Pitt haar had gered. ?Meer mensen raakten gewond en Brad redde de vrouw die was gevallen?, zo meldde een ooggetuige. Veel tijd om nog even een babbeltje te maken had de acteur niet, omdat ze zich middenin de scène bevonden. ?Achteraf heeft ze hem laten weten hoe dankbaar ze is.?

Figureren in World War Z gaat niet zonder enig gevaar. Al eerder liepen figuranten blauwe plekken en schaafwonden op. De vrouw kwam er met slechts een schaafwond op haar knie goed vanaf en kon daarnaast een redding door Brad Pitt van haar lijstje strepen.