Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Exclusieve kortingsacties met de Shopgids-app

LeZeressen opgelet: shoppen was al heel leuk en gemakkelijk met de iPhone-app van Shopgids. Nu voegt Shopgids.nl hier ook nog eens exclusieve kortingsbonnen aan toe. Voordeel: daar houden we van!

Ben je al bekend met Shopgids.nl? Deze site verzamelt de leukste winkeladressen van Nederland en houdt haar bezoekers op de hoogte van het laatste shopnieuws. Om het winkelen nog leuker te maken, creëerden de makers van de site de gratis iPhone app. Met deze applicatie is shoppen nóg leuker en bovendien een stuk gemakkelijker geworden. Je kiest enkel de stad en het product waarnaar je op zoek bent (mode, beauty, wonen, kinderen, design en cadeaus) en voilà: jouw shoproute is uitgestippeld, compleet met handige informatie zoals de openingstijden.


Maar Shopgids maakt de app nu nog leuker door er exclusieve kortingsbonnen aan toe te voegen. Zo zie je niet alleen waar je bij jou in de buurt het best kunt shoppen, maar tegelijkertijd of er nog een actie is in je favoriete winkel!

Scoor een mooie nieuwe outfit met voordeel bij SuperTrash, Hunkemöller, Men at Work, Cafe Moda,Vanilia en WeLikeFashion.com. Of een lekker beautypakket van Yves Rocher. Niet de minste namen en zeker niet de laatste, want het bestand van 8000 shops groeit nog iedere dag.

Of je nu op zoek bent naar de laatste mode of een bijzonder cadeau, de gratis iPhone applicatie van Shopgids.nl showt je het juiste adres, de ideale shoproute en unieke kortingsbonnen. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt!

Op dit moment is de applicatie nog alleen te downloaden voor de iPhone, maar binnenkort is er ook een Android-versie beschikbaar.

Wil je ook slim shoppen? Dan kun je de app hier gratis downloaden!